Wij zijn Sanne en Sylvana

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens ons huidige werk en zijn naast collega’s ook goede vriendinnen geworden. Wij realiseerden ons jaren geleden dat wij elkaar niet alleen versterken in ons werk, maar elkaar ook goed aanvullen. De liefde om met kinderen en hun ouders te werken bestaat voor ons allebei. Naast het feit dat wij al jaren met kinderen en hun ouder(s) werken, zijn wij ook beiden moeder van een dochter van dezelfde leeftijd.

In ons huidige werk hebben wij ons gerealiseerd dat wij graag samen een bedrijf op wilden richten die zich zou richten op psychologie en speltherapie. Een praktijk voor nu en voor later waarin we zoveel mogelijk kinderen en gezinnen kunnen helpen wanneer zij vastlopen in hun ontwikkeling, opvoeding of bij het leren.

WeMind staat voor “wij’ en voor “geest”. ‘Wij’ kan volgens ons op zoveel prachtige manieren geïnterpreteerd worden: Je spreekt vast over ‘wij’ als het gaat om het gezin, maar ‘wij’ kan ook betrekking hebben op ‘wij’ ouders of ‘wij’ de kinderen. ‘Wij’ is ook het schoolteam van de scholen, maar ‘wij’ zijn wij ook allemaal in deze maatschappij. Wij denken dat ‘wij’ geen extra toelichting hoeven te geven waarom wij dit woord zo graag wilden verwerken in onze bedrijfsnaam.

Daarnaast hebben wij het woord ‘geest’ eraan geplakt, want opgroeien, opvoeden en leren doen wij allemaal met onze ‘geest’. Vandaar ‘WeMind’.

Praktijk voor psychologie en speltherapie

Speels
Toegankelijk
Persoonlijk
Laagdrempelig

Kom nu in actie.
Neem vrijblijvend contact op voor hulp.

Sylvana & Sanne

"Jullie stralen samen iets uit"

Moeder

"Mijn zoon weet dat hij uniek mag zijn"

Moeder

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.